Dátum: 2024 május 8. (szerda) | Mihály

hírek

Kíváló UTE-s szereplés a TORNA OB-n

Torna szakosztály 2008-04-24

A hét végén megrendezett Országos Tornász Egyéni Bajnokság volt a fiúk utolsó hazai megmérettetése az EB előtt. Az UTE versenyzői nagyon szépen szerepeltek és sok értékes helyezéssel járultak hozzá a szakosztályi eredményekhez!
Berki Krisztián az EB címvédésre készülve ismét kiemelkedően nehéz és látványos gyakorlatot mutatott be,amit a közönség hálás tapssal jutalmazott.De a bírók is magas pontszámmal jutalmazták Krisztián teljesítményét!!
Szalontai István az összetett 5. helye után a szerenkénti döntőben bizonyította felkészültségét - a talaj első hely mellett ugráson,korláton és nyújtón is dobogón végzett!!Ez  a szereplés mindneképp EB részvételt kell,hogy eredményezzen!!
A junior ORB versenyén mutatta be tudását Tálas Bence,aki az UTE saját nevelésű versenyzője.Bence látványosan sokat fejlődött az elmúlt évben (amióta Bekri Krisztián edzője - Kovács István irányítja a felkészülését!) - és ez mostmár eredményekben is mutatkozott!! Bence fellépése egyre határozottabb,és bízunk benne,hogy a "csúcsformát"  az ifi EB-n éri el!
Az UTE-s fiúk eredményei megtekinthetők a  www.tornasport.hu   honlapon!!
 
GRATULÁLUNK  FIÚK,
köszönjük edző kollégák!!

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41