Dátum: 2024 május 21. (kedd) | Konstantin

hírek

Futás a drogmentes Magyarországért

Torna szakosztály 2008-04-14

Az UTE Tornaszakosztály Trampulin (gumiasztal) versenyzői és sok-sok utánpótlás korú tornász a szülőkkel, edzőkkel közösen futott a "Drogmentes Magyarországért" nyitórendezvényén, melynek kiindulóhelye a DUNA PLÁZA előtti terület volt.

 

 

Juhász Judit  szakosztályvezető/edző vezetésével a gumiasztalosok 2,5 órán keresztül mutatták be tudásukat az érdeklődőknek. Miközben a színpadon egymás után fellépő hazai sztárok a DROG káros következményeire figyelmeztették a fiatalokat - szakosztályunk gumiasztalos versenyzői látványos gyakorlataikkal kápráztatták el az érdeklődő nézőket.
Az országos diákolimpiára készülő versenyzők számára kíváló lehetőség volt arra, hogy nézők előtt mutassák be felkészültségüket, tudásukat.

Különösen nagy sikere volt az Európa Bajnokságra készülő JUHÁSZ ZSOLT-nak, aki a ragyogó napos, de igen szeles időben  a kötelező gyakorlatok  technikai kivitelezését gyakorolva mutatta be az olimpiai sportág szépségeit. Zsolt ezen kívül óriási szerepet vállalt abban, hogy a kissé bizonytalan érdeklődö gyerekek, - Jutka néni bátorítása, bíztatása után - felmerészkedjenek a gumiasztalra  - és ott biztosnágban is érezzék magukat!!
Közben
Fényi Dóra és Pap Írisz "edzőnénik" összegyűjtötték az UTE-s tornászokat és szülőket, akik együtt futottak a "Drogmentes Magyarország"
nyitórendezvényén.
Ez a nap kellemesen telt mindenki számára,aki résztvevője volt az eseménynek!

KÖSZÖNET azon  SZÜLŐKNEK, akik elhozták gyermekeiket!!

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41