Dátum: 2022 július 1. (péntek) | Annamária, Tihamér

hírek

Berki Krisztián apuka lett!

Torna szakosztály 2014-02-04

London aranyérmesének bájos kislánya január 22-én, szerdán este fél kilenckor született - 54 centivel és 2900 grammal. Különös ismertetőjele, hogy nagyon jó gyerek: eszik, alszik, mosolyog - a papája sírni szinte méga egyáltalán nem hallotta.

„Ezekben a napokban, hetekben még a feleségemre, Marcsira hárul több feladat, de persze én is igyekszem kivenni a részemet, amiből csak tudom. Azt is el kell mondanom, hogy bár úgy érzem, az életem teljesen megváltozott, a napirendemen ez alig látszik meg: az edzések ugyanúgy zajlanak, ahogyan eddig. Bár igaz, hogy amikor végzek, még jobban sietek haza, hogy minél több időt tölthessek Marcsival és Liával" - árulta el a Felix Promotion spormenedzser-irodával együttműködő Berki, aki még most is alig találja a szavakat, amelyek jól kifejeznék azt a csodás, gyönyörű, felszabadító érzést, amely pontosan kifejezi a boldogságát.

Krisztián 2012 decemberében jelentette be, hogy titokban feleségül vette kedvesét Kubában. Az UTE színeiben a 2012-es londoni olimpián lólengésben aranyérmet nyert tornász és az egykori tékvandó-versenyző, Gál Mária három év után keltek egybe. 2009 óta alkotnak egy párt, osztálytársak voltak a középiskolában. A nászutat is Kubában tartották.

Krisztiánt 2005 óta sorozatban minden évben az év magyar tornászának választották.

Az UTE minden munkatársa és sportólja nevében gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a családnak.

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41