Dátum: 2019 május 24. (péntek) | Eszter, Eliza

hírek

Már csak minimális fájdalmai vannak az olimpiai bajnok tornásznak

Torna szakosztály 2017-11-22 Megtekintések száma: 1130

Jól halad Berki Krisztián felépülése a szeptemberi vállműtéte után, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornásznak már csak minimális fájdalmai vannak.

"Egészen jól haladok a gyógytornával, lazul a vállam, egyre nagyobb mozgástartománya van. A legutóbbi orvosi konzultáció is ezt erősítette meg. Sokat kell nyújtani, és már komolyabb feladatokat is végezhetek" - idézte az UTE tornászát a magyar szövetség keddi sajtóközleménye.

Berki kezelésében már a masszázsterápia is szerepel, illetve heti egy alkalommal vizes gyógytornát végez, ami a sportoló szerint "elég fárasztó, de nagyon hasznos".

A tornász elmondta, hogy gyógytorna közben még vannak minimális fájdalmai, de a hétköznapi során ezek egyre kevésbé jönnek elő. Ha Berki operált válla továbbra is ilyen ütemben javul, akár már januárban visszatérhet a tornaterembe, és megkezdheti az erősítéseket.

"Nagyon várom már, hiányzik a tornatermi rész, de türelmesnek kell lennem. Be kell tartanom minden utasítást, nagyon oda kell figyelnem, nehogy rásérüljek, és még nagyobb legyen a probléma" - fogalmazott London olimpiai bajnoka.

(forrás: index.hu)

Képek

2019.1.11 Hokiklub - UTE című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41